Bayraktar insansız hava araçlarının yazarı Selçuk Bayraktar, ailesiyle birlikte Özbekistan’a geldi

İnsansız hava aracı üreticisi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar, eşi Sümayya Erdoğan ve çocukları ile Buhara’da.

Ailenin Gençlik Ajansı direktörü Alisher Sadullaev ve Yenilikçi Kalkınma Bakan Yardımcısı Olimjon Toychiev ile bir fotoğrafı sosyal ağlarda yayıldı.

Turist ziyareti için Buhara’ya gelen Selçuk Bayraktar, Kun.uz’a 3-4 Haziran tarihlerinde Buhara’da düzenlenen Türk Devletleri Örgütü Genç Liderler IV. Forumu’na katıldığını söyledi.

Savunma Sanayii Girişimci Forumu kapsamında gençlere yönelik girişimcilik ve medya alanında ustalık sınıfları düzenlendi.

Özbek gençlik liderleriyle bugün 4 Haziran’da Minare Kalon’da girişimcilik becerileri üzerine bir konuşma yapacağı bir toplantıya katılması bekleniyor. Özbekistan ziyareti sırasında Semerkant ve Taşkent’i de ziyaret etmesi planlanıyor.

Bilgi için, Selçuk Bayraktar, Mayıs 2016’da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en küçük kızı Sumayya Erdoğan ile evlendi.

İHA’ları Türk güvenlik güçleri tarafından terörle mücadele operasyonlarında, Suriye İç Savaşı’nda, İkinci Libya İç Savaşı’nda, İkinci Dağlık Karabağ ihtilafında ve Ukrayna’daki çatışmalarda kullanıldı.

https://kun.uz/41778043?fbclid=IwAR3x3jtPhFcEl33nr9PuflI7MaViVkKIfA0cp9OcCmK3OlHEpy5eUnKKFUg

Alakalı yazılar

Yorum yazın