TÜRKİSTANLI MUHACİRLER DARBEYE KARŞI ERDOĞAN’IN YANINDA !

 

IMG_0603-Geniş

17 Temmuz 2016

15 Temmuz darbe girişimini halkın desteği ile geri püskürten Ak Parti hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan’a gösterilen kitlesel destek büyüyor.

Türkiye’de yaşayan Türkistanlılar da iktidara sahip çıkan halkın arasında yerini aldı. Özellikle Mısır’da Mursi’nin başına gelenleri unutmayan Tütkistanlılar, R.Tayyip Erdoğan iktidarının da aynı aqıbete uğramaması için seslerini yükselttiler ve bu uğurda canlarını siper edeceklerini gösterdiler.

Türkistanlılar Fatih’te, Pendik’te ve Zeytinburnu’nda düzenlenen gösterilere destek verirken, Başakşehir bölgesinde ise  büyük bir gösteri düzenlediler. Bin’i aşkın Türkistanlının eş ve çocuklarıyla birlikte katıldığı gösteride “DİK DUR EĞİLME ÖZBEKLER SENİNLE”, “ALLAH ŞÜPHESİZ MÜ’MİNLERİ SAVUNUR- ŞÜPHESİZ HAİNLERİ VE NANKÖRLERİ HİÇ SEVMEZ”, ÜZÜLME ALLAH BİZİMLEDİR”, “ÖZBEK MUHACİRLERİ SENİNLE”  yazılı pankartlar dikkati çekti.

Her zaman kendilerine ensar olan Türkiye halkının yanında olduklarını, düşmanlarına karşı halkın yanında durmaya devam edeceklerini söyleyen Türkistanlı muhacirlerin hareketi, yerli halk tarafından takdirle karşılandı.

TÜRKİSTANDER HABER MERKEZİ

(Fotoğraflar)

 

IMG_0598-Dik dur

 

IMG_0631-Özbek muhacirler seninle

 

IMG_0642-Oyallar 2

 

 

IMG_0641-Dik dur-Küçük

 

IMG_0604-Geni

 

IMG_0640-Oyallar

 

IMG_0591-Otaasyader-Arabalı

 

IMG_0593-Türkistander

Alakalı yazılar

Yorum yazın